Clicky

10 хитови модела от серията G-Shock

Публикувано от в Всичко свързано с Casio на Ноември 09, 2013 . .
Днес  модел от серията G-Shock може да бъде видян на ръката на много знаменитости, както и на техните фенове, които  копират идолите си и това не винаги трябва да е свързано с влагането на много средства. Часовниците наистина изглеждат добре и разполагат с множество готини и практични функции. Те са леки и същевременно доста издръжливи. Ето и 10 интересни модела от серията G-Shock.
1. G7900A-4
Casio G-Shock G7900A-4 е в червено и със сигурност се забелязва, защото е в ярък цвят и няма как да не направи впечатление. Има много интересни функции, сред които графика на лунните фази и приливите, издържа на влиянието на ниски температури.  Достъпен е и в бяло (G7900A-7) и черно (G7900-1).
2. GW3500B-1A
В серията G-Shock  има часовници, които могат да се ползват дори от авиатори. Устойчиви са на сили, равняващи се на повече от 12G, които се наблюдават при състезания във въздуха. Затова и колекцията с такива модели е популярна като авиаторска. Часовниците са устойчиви още на вода, изпускане и вибрации – това ги способни да оцелеят във всякакви ситуации.  Моделът GW3500B-1A се отличава от другите в тази колекция. Това се дължи не само на това, че е  доста лек - тежи само 82 грама. Друго интересно при него е  комбинирането на аналогова и дигитална технология.  Разполага с опцията да проследява часа в 50  различни града по света. Оборудван е с технология за зареждане от слънчевата светлина. Безпокойството, че е нужна подмяна на батерията вече отпада. Водоустойчивостта на часовника е 20 бара. Разполага също с LED осветление, както и много други впечатляващи функции. Освен това изглежда доста добре.
3. GLX5600-7
GLX5600-7 е друг мускулест G-Shock. Този модел се отличава сред изброените в тази класация по правоъгълната форма на корпуса си. Не се плаши от удар, а водоустойчивостта му е 20 бара. Батерията му има дълъг живот и затова не трябва да се безпокоите, че трябва да я сменяте скоро. Тежи само 52.5 грама, което го прави практичен за ежедневна употреба. Същевременно това е един от най-достъпните като цена часовници на марката.
4. G9300 -1E
Това е един от  моделите на компанията, чието наименование започва с G9300. Той може да се похвали с екстри като дигитален компас, термометър, лунни фази. Има водоустойчивост от 20 бара и определено не се плаши от водата.
5. GW-A1000-1A
Това е  един от скъпите часовници на марката Casio, цената му обаче е напълно  оправдана. Освен с типичните за моделите G-Shock възможности като хронометър, световно време, таймер за обратно броене, той има и много други екстри. Може да се сверява чрез получаване на сигнали от атомни часовници. Предимствата му обаче не спират до тук. Той разполага и с технологията Triple G Resist, което означава, че може да издържа на натиска на 3 различни сили – центробежна, гравитационно и на вибрации. Освен това може да се зареди при излагане на слънчева светлина. Точността му е вън от съмнение, защото радио сверяването му с атомни часовници го прави безупречен в това отношение.
6. GA-110C-1A /на снимката/
Часовникът GA-110C-1A се отличава от много  други  часовници G-Shock. Той може да изчислява прецизно времето, както и скоростта. Устойчив е на влиянието на магнитните вълни и има LED осветление, календар, таймер за обратно броене. Циферблатът му  по-голям спрямо на този на други модели. Предлага се както в черно, така и в бяло - GA-110C-7A.
7. GW-6900-1E
Това е един типичен G-Shock с всички характерни за тези часовници спортни функции като автоматичен календар, хронометър, световно време, 5 отделни аларми, таймер за обратно броене. Към тях се прибавя и радио сверяването, което допринася за идеалната точност на часовника.  При толкова много екстри той се предлага с доста достъпна цена.
8. GA-110HC-2AER
Моделът GA-110HC-2AER е един от отличаващите се в продуктовата гама на компанията Casio. Той устойчив на влиянието на магнитните вълни, разполага с таймер за обратно броене и календар. Той е големичък със своите 51.2 мм диаметър на корпуса. Той е целият в синьо. Този модел се предлага в няколко различни цвята. GA-110HC-6A е същият, а дизайнът му е интересно съчетание между цветовете жълто и лилаво. Моделът е с интересни възможности и се предлага в няколко цветови комбинации като със сигурност една от тях ще Ви допадне.
9. DW- 6900
Това е може би най-прочутия  модел G-Shock  и се предлага  в най-различни цветове.  Такъв часовник са носили на ръката си звезди като Еминем, Джъстин Бийбър и Д-р Дре. Моделът не е скъп, но разполага с всичко нужно, което прави  часовниците G-Shock толкова известни. Сред екстрите му са  20 бара водоустойчивост,  аларми, както и много други възможности.Този лек
10. GB- 6900B
GB- 6900B e много интересен и нов модел от серията G-Shock. Освен с по-обичайните за моделите от колекцията екстри той разполага и с нещо иновативно – може да се свърже с Вашия смартфон чрез Bluetooth  връзка. Това е наистина атрактивен модел, който Ви осведомява какво става с Вашия смартфон, където и да сте. Така ще знаете кога Ви звънят, кога получавате съобщение, имейл или нещо друго по смартфона, без дори да сте го взели с Вас. Това е особено важна екстра за пристрастените към любимото си мобилно устройство клиенти.
Последно обновена: Ноември 09, 2013