Clicky

5 причини да си купиш Casio G-Shock

Публикувано от в на Април 17, 2014 . .
Casio G-Shock е часовник за динамични хора, разполагащ с отличаващи се екстри. Първият такъв модел се появява през 1983 година. Оттогава серията здрави мъжки часовници на марката придобиват все повече популярност. Причините хората да предпочитат именно тези часовници са много, но можем да ги съберем в 5 основни:

 
  • Водоустойчивост
Водоустйчивостта  прави на практика  продуктите от серията G-Shock толкова недостижими от моделите на конкурентни компании. Хвърлете го, намокрете го без угризения. Всеки модел от серията може да изтърпи всякакъв тип наказание от Ваша страна.

 
  • Достъпна цена
В сравнение с часовници на дизайнерски марки моделите G-Shock  не са скъпи. Има разбира се по-нови от тяn с по-висока цена в рамките на колекцията, но от Casio  са се погрижили да удовлетворят и потребностите и на по-неплатежоспособните клиенти.

 
  • Оборудвани са с технологията Atomic timekeeping
Много от моделите G-Shock разполагат с функцията Atomic timekeeping. Тя премахва необходимостта от настройване на часа. Моделите G-Shock се синхронизират с атомни часовници, разположени в различни държави по света. Това дава сигурност, че винаги ще виждате точния час.

 
  • Имат соларна батерия
Много часовници G-Shock имат соларна батерия. Така на практика не се налага да сменяте батерията. Това не само е добра новина за еколозите, но и голямо удобство за Вас.

 
  • Стилове за всеки
В серията G-Shock  има по нещо за всякакви вкусове. В нея могат да открият своя продукт хора от различни професии – военни, рибари или пък бизнесмени. Същевременно такъв часовник можете да видите на ръката на популярни лица от шоубизнеса като Джъстин Бийбър. Има по нещо за всеки. В серията G-Shock  могат да бъдат намерени и модели, които информират за фазите на луната и приливите. Други пък измерват височината, налягането, температурата и са устойчиви на влага. Екипът на компанията не забравя дамите и прави специално за тях колекция от часовници, които са здрави като мъжките, но са с подходящи за жените дизайни Продуктите от серията Baby-G  и не отстъпват по качества на  мъжкарите G-Shock.

В колекцията G-Shock всеки активно живеещ мъж може да открие точно онзи продукт, който му допада най-много по отношение на визия и възможности. С него той ще се чувства сигурен, че с каквото и да се захване няма да бъде сам, а с него има вярна и надеждна компания. Не само ще бъде осведомен за точния час, но и ще може да зареди часовника си от слънчевата светлина. Изброените 5 причини за това защо да си купиш часовник G-Shock са само част от обяснението защо цялата серия е толкова предпочитана от много хора по света. Практичните  им функции и визия са определящи, за да ги предпочитат клиентите.
Последно обновена: Април 17, 2014