Clicky

Baby-G примамват спортните дами със здравина и визия

Публикувано от в Презентация на часовници на Октомври 10, 2013 . .
Компанията Casio  е известна по целия свят със своите здрави и стилни часовници, изработени от качествени материали. Появата на мъжката серия G-Shock е довело до революционна промяна по отношение на възприемането на часовниците като чупливи продукти. Продуктите, включени в нея, са с впечатляваща здравина и същевременно разполагат с редица модерни технологии. Дамите обаче също изпитват потребност от здрави спортни часовници, които да им бъдат ценни спътници в натовареното ежедневие. Затова от Casio  са обърнали внимание и на тях и са създали дамската колекция Baby-G. Продуктите от тази серия не отстъпват по възможности и устойчивост на мъжките им аналози, но същевременно са с дизайни, които биха се харесали на жените. Часовниците са предимно дигитални, но има и аналогови. Те се отличават и в цветово отношение – могат да бъдат както в по-умерени и неутрални цветове, така и в по-ярки и предизвикателни като розово, оранжево, жълто и други. Така всяка дама може да подбере възможно най-подходящия модел, който да допълва и стила й.
Спортните функции като хронометър, таймер за обратно броене ще са от полза за по-спортните дами, а световното време ще ориентира почитателките на пътешествията за часа в различни часови зони по света. Прецизните японски механизми на часовниците ги правят безупречно точни устройства за отмерване на времето. Тези интересни дамски часовници са изработени от полимерен материал и това ги прави устойчиви на външни влияния. С такъв модел всяка дама може да бъде сигурно, че няма опасност да се развали, ако го намокри. Това е голямо предимство, особено за по-спортните жени, които се нуждаят от наистина стабилен часовник. Алармите на часовника пък ще напомнят на всяка дама да не закъснее за важно събитие.
Веднъж настроен, автоматичният календар дава точна информация, без да е необходимо да се настройва отново. Основно предимство на тези часовници обаче е фактът, че не са неуязвими при удар. Така в забързаното ежедневие дори да бъдат изпуснати неволно от своята притежателка те със сигурност няма да се счупят. Наистина успокояваща е мисълта, че носите часовник, който не се бои от вода и падане, защото много други часовници трудно биха устояли на такива предизвикателства. С предимствата си да са наистина безстрашни и същевременно с привлекателна за дамите визия, часовниците от серията Baby-G почти нямат конкуренция на пазара на такива продукти. Ако с G-Shock компанията Casio представата си за устойчив мъжки часовник, то с Baby-G убеждава, че и дамите могат да се радват на подобни продукти. Ако и Вие сте сред дамите, които са се убедили в преимуществата да притежавате часовник от серията Baby-G, то той лесно може да стане Ваш, ако разгледате категорията в сайта ни и си го поръчате.
Последно обновена: Октомври 10, 2013