Clicky

Безграничните възможности на Pro Trek

Публикувано от в Всичко свързано с Casio на Октомври 13, 2014 . .
Часовниците Pro Trek са с признати от редица клиенти качества. Те са не само стилни и здрави, но и водоустойчиви, показват температурата и имат батерия, която може да се зарежда от слънчевата светлина.  Направени са специално за хора, които с впускат в екстремни приключения като изкачване на планини, рафтинг и други подобни. Оборудвани са с различни сензори, които ги правят невероятни спътници и в най-екстремни ситуации. Алтиметърът, барометърът, термометърът и множеството сензори правят часовниците много модерни в технологично отношение. Идеални помощници са на хората, които обичат да се разхождат сред природата. За да открият те вярната посока, могат да използват дигиталния компас на часовниците. Достатъчно здрави са, за да понесат някакъв удар при падане например. Като се имат предвид суровите условия на планината, то е напълно възможно по време на изкачване притежателят на такъв часовник да го изпусне неволно.
Това обаче няма да доведе до неговото счупване, защото този здравеняк е толкова закален, че не се плаши от нищо. Той обаче не е само устойчив на удар, но и на влиянието на вода, прах и температурни изменения. Издържа на въздействието на ниски температури и работи дори при такива условия. Когато батерията му се изчерпа, може да се разчита на възможността на часовниците да се зареждат от слънчевата светлина. LED осветлението е една от най-атрактивните функции на тези часовници  и дава възможност за лесно разчитане на часа и в тъмна обстановка. Когато бързате за някъде, се нуждаете от това да настроите часа на алармите си, за да не закъснеете за важно събитие.
Часовниците Casio Pro Trek дават възможност за настройка на до пет независими една от друга аларми. Тези часовници си „тежат” на мястото, но не са тежки в действителност.Това е доста практично, защото позволява да бъдат носени навсякъде. Моделите се предлагат и с богат избор от каишки. Всеки Pro Trek  е въоръжен с толкова много възможности, че не остава място за притеснение по отношение на това дали ще помогнат за преодоляване на някакво изпитание, възникнало докато сте далеч от цивилизацията. Винаги можете да намерите верния път с помощта на дигиталния компас. Същевременно няма опасност да премръзнете или да се загреете твърде много, защото термометърът ще Ви информира колко точно са градусите. Това е особено важно, когато сте в планината. Там няма място за грешка, защото едно премръзване може да доведе до смърт.
Индикаторът Изгрев/Залез пък  ще се хареса на почитателите на тези природни явления, които искат да се осведомят кога могат да ги наблюдават. Функцията за икономия на енергия и индикаторът за нивото на захранване на батерията осведомяват кога ще е необходимо отново зареждане. Като се има предвид, че моделите разполагат със соларна батерия, то това в никакъв случай не е проблем, дори ако сте сред природата. Възможностите на представителите на серията Pro Trek са наистина безгранични и в това може да се убеди всеки притежател на такъв часовник.
Последно обновена: Октомври 13, 2014