Clicky

Бъди неустоимо женствена със Sheen

Публикувано от в Всичко свързано с Casio на Януари 31, 2014 . .
Дами, японският производител Casio е намерил решение на проблема Ви как да заблестите с нов блясък в очите на околните. Специално за Вас е подготвил цяла серия часовници, за които блестящ е слаба дума. Те са красиви, разнообразни, елегантни и Ви помагат да се чувствате още по-женствена. Серията е Sheen и в нея има всякакви часовници, които биха съдействали на жената да изрази себе си по възможно най-добрия начин. Става въпрос за напълно изработени от метал модели и за такива с изискани кожени каишки. За часовници с камъни, които като бижута засияват на ръката Ви.
Те са хронографи или пък не. Със седефени циферблати, или пък просто с такива, оцветени в някакъв цвят. По-стилни или по-смели в цветово отношение. Формата на стъклото при някои модели също служи за разнообразяване на външния вид на Casio. При някои модели Sheen тя напомня за диамант. Ако случайно зададете въпрос на някоя жена какво би я привлякло силно, ама много силно в едно бижу, то със сигурност би могло да бъде диамант или нещо напомнящо на него.Така че използването на всякакви стилови препратки, напомнящи за този скъпоценен камък, е добър ход от страна на производителите.
Какво по-хубаво от това обаче истински диаманти да присъстват като украса на един часовник. Тогава вече сърцата на дамите са в пълен плен на любимия им ръчен аксесоар. Усетил слабостта им, екипът на Casio  е направил часовници с диаманти. Така вече със сигурност можем да кажем, че успява да удовлетвори капризите и на най-претенциозните дами. При някои модели от серията Sheen  е използван интересен подход -  поставил е индикатор за  ден и нощ, при който тези периоди са изобразени графично с луна и слънце. Хронографите от колекцията Sheen са с кръгли или правоъгълни корпуси. Някои от тях са в по-смели цветове, а други биха се вписали в графата  аксесоари за по-официални  поводи.
Сред тези предимно аналогови дамски часовници се намира и по някой с дигитален дисплей. Такъв например е моделът SHN-1006D-7A. Той прилича на елегантна метална гривна с инкрустирани по нея камъни, а корпусът му е с удължена форма и на него с дигитални цифри е изобразена информацията.  Друг начин да се почувства една дама по-специална е да избере нещо, което прилича на златен накит. Затова екипът на Casio  е направил специално за жени с такъв вкус модели, изработени от метал, които са покрити с PVD  златно покритие.
Те са не само лъскави, но и помагат на всяка дама да изглежда по-изтънчено. Серията Sheen е сред най-добрите постижения на екипа на Casio  по отношение на производството на часовници, които могат да задоволят и най-големите претенции на всяка дама. Те са красиви, модерни, оборудвани с прецизни японски механизми и разполагат с всякакви стилови елементи, които да ги направят неустоими в очите на дамите.
Последно обновена: Януари 31, 2014