Clicky

Casio предлага на всекиго по нещо

Публикувано от в Всичко свързано с Casio на Октомври 22, 2013 . .
Екипът на компанията Casio  се стреми  с изработката на дигиталните си часовници от серията G-Shock на Casio да предостави на клиентите си мултифункционални модели с достъпни цени. Те са популярни със своята висока степен на устойчивост както на влиянието на водата, така и на удар. Първите бройки от тях са произведени в началото на 80-те години и скоро количеството им нараства.  Днес за изработката им се използва не само полимер, но и различни други материали като титаний. Часовниците от линията G-Shock със сигурност ще удовлетворят изискванията на спортистите. Здрави са и устойчиви при всякакви условия.
Много от тях имат и възможност за радио сверяване, при което работата им се синхронизира с тази на изключително точни атомни часовници. Така моделите са не само приятни на външен вид, имат множество функции, но и са много надеждни. Колекцията от модели с означение Wave Ceptor на Casio  е добър пример за иновативното мислене на екипа на компанията. Всички те имат опцията радио сверяване. При тях преминаването от лятно към зимно време става автоматично. Освен с продуктите си от серията G-Shock екипът на компанията привлича клиентите си и с моделите Pro Trek. Те се доближават по възможности до едни мини компютри, подобно на часовниците на Suunto.
Все повече се превръщат в тяхна достойна конкуренция, тъй като непрекъснато се усъвършенстват. Това се отнася не само до външния им вид, но и до възможностите им. Техните сензори се оптимизират непрекъснато, за да се използват функциите на часовниците максимално. Освен типичните за повечето модели на Casio  технологии като хронометър, таймер за обратно броене, аларми,  Pro Trek  имат и технологии, които улесняват работата с тях й в по-екстремна среда. Така например, нависоко в планината можете да измерите достигнатата височина с помощта на техния алтиметър. От друга страна те имат и термометър, който ви осведомява за актуалната температура. Така ще се предпазите от премръзване или прегряване, което в планината е доста опасно. Включването на дигиталния компас пък е сигурен начин да се ориентирате за правилната посока, където и да се намирате.
Часовниците са направени от високоустойчиви материали и не са уязвими. Затова можете да разчитате на тях във всякаква среда. Могат да се потапят и във вода, защото водоустойчивостта им е достатъчно висока. Ако се нуждаете от сигурна компания, то часовниците от серията Pro Trek  със сигурност ще са до Вас и няма да Ви подведат в трудни моменти. Но дали производителят е помислил и за дамите? Разбира се, че не ги е забравил и именно за тях е подготвил две серии – Baby-G  и Sheen. Моделите от всяка от тях се отличават в стилово отношение. Тези от колекцията Baby-G  са дамският еквивалент на мъжкарите с означение G-Shock. Същевременно часовниците Sheen пък биха допаднали на по-изтънчените дами. Покриването на вкусовете на различни групи клиенти е един от основните козове на компанията Casio. Тя определено знае как да привлече и задържи вниманието им, предлагайки непрекъснато нещо ново и интересно.
Последно обновена: Октомври 22, 2013