Clicky

Часовници G-Shock – шокиращо здрави мъжкари

Публикувано от в Презентация на часовници на Октомври 04, 2013 . .
За мнозина клиенти здравината е от определящо значение при избора на часовник. В това отношение компанията Casio има какво да предложи, защото се е постарала да направи впечатляващо здрави часовници, които приличат на едни безстрашни мъжаги. Те са неуязвими на влиянието на вода, удар или падане. С впечатляващата си здравина и възможности представляват достойна компания както в ежедневието, така и в по-специфични ситуации, които изискват използването на часовник с голяма степен на издръжливост. Моделите са изработени от здрав полимерен материал, а големите им дигитални цифри или аналоговите им стрелки предоставят необходимата информация по възможно най-достъпния и лесен за собственика си начин. Снабдени са с функции като автоматичен календар, хронометър, таймер за обратно броене и редица други.
С изобретяването им Casio прави пробив в производството на часовници, защото променя коренно схващането за тези продукти като много чупливи и крехки. Освен здрави тези часовници са и с модерна визия. Много известни рапъри предпочитат модели от серията G-Shock, които са изцяло в бяло и допълват перфектно визията им. Тези часовници са добро допълнение към излъчването им на звезди. По принцип рапърите демонстрират сила и мъжественост както в музиката си, така и по отношение на стила си на обличане. Затова никак не е чудно, че те избират часовник на G-Shock  за свой любим ръчен аксесоар.
Но тези часовници са предпочитани не само от популярни лица, а и от много хора по целия свят, които търсят здрав и същевременно стилен часовник. Компанията предлага достатъчно богат избор от цветови варианти, за да  са подходящи моделите за всякакъв тип облекло. Сред представителите на серията часовници G-Shock има и такива, оборудвани с технологията Triple G Resist. Това означава, че са още по-здрави – могат да издържат на въздействието на гравитационна, центробежна сила и на вибрации. Такъв е моделът  G-Shock GW-A1000-1A, който би могъл да се ползва и от пилоти на самолети. Той се отличава от други представители на серията и по това, че е с аналогови фосфорни стрелки, а не с дигитални цифри. Използването на фосфор осигурява осветяване на циферблата и в по-тъмна среда.
В рамките на колекцията си G-Shock екипът на Casio се е постарал да предложи различни по цвят, технологии и дизайн модели, които се обединяват обаче по един основен показател – почти нямат конкуренция по отношение на здравина. Японският производител е провел редица тестове, които са доказали безспорните качества на продуктите й. Той е положил усилия и по отношение на тяхната икономичност и практичност, като е снабдил някои от часовниците с технологията Tough Solar. Чрез нея могат да се зареждат и когато сте сред природата. Функцията Световно време пък ще се хареса на почитателите на пътуванията, защото им предоставя информация за часа в различни държави. За да са безупречно точни, моделите имат и радио сверяване, което синхронизира работата им с тази на атомни часовници. Така здрави отвън и  богати на възможности отвътре тези продукти са наистина атрактивни за много клиенти.
Последно обновена: Октомври 04, 2013