Clicky

Искаш точен часовник? Вземи си с Wave Ceptor!

Публикувано от в Презентация на часовници на Октомври 17, 2013 . .
Часовниците с технология Wave Ceptor  на Casio  са впечатляващо точни. Получават радио сигнали и това поддържа безупречната им работа. Показва съответния час в различни часови зони в Европа. При зададена настройка автоматично може да преминава от лятно към зимно време, без да е необходимо да се наглася допълнително. Същевременно те разполагат с достатъчно богат набор от функции като аларми, хронометър, добра степен на водоустойчивост и могат да изобразяват часа в 12/24 формат. С тях наистина получавате онази точност и функционалност, която може да се желае от един часовник. Технологиите на тези часовници впечатляват със своята иновативност и безупречна работа. Тази тяхна неповторимост се базира на получаването на сигнали от атомни часовници по 6 пъти на ден. Те имат и друго преимущество – могат да се зареждат от соларна енергия.
При изчерпване на батериите им те просто трябва да бъдат изложени на слънчева светлина и ще продължат да функционират в продължение на няколко месеца. Не спират да работят в тъмна обстановка, а преминават в икономичен режим, при който се спестява енергията им. Този тип часовници на Casio  са подходящи за активно живеещите, защото разполагат с достатъчно богата функционалност, за да им бъдат максимално полезни. В днешния динамичен свят обаче претенциите на клиентите са нараснали значително и те имат потребност не само от мултифункционални, но и добре изглеждащи часовници, които да допълнят перфектно тяхната визия. В това отношение часовниците с Wave Ceptor  също се проявяват достатъчно добре. Имате възможност да си закупите някой от часовниците, като посетите сайта Casiowatches.bg. Сред тях има както такива със силиконови каишки, така и с метални верижки.
В забързания ритъм на живота е важно да бъдем точни, защото това влияе на успеха ни по отношение на работата. Екипът на Casio  напълно е осъзнал това и се е погрижил да направи часовници, които са стилни и безупречни по отношение на изобразяване на коректното време. С това доказва, че е готов да предложи на своите клиенти винаги най-модерното в технологично отношение и да улесни живота на всеки потребител максимално по този начин. Часовниците с технология Wave Ceptor  определено се отличават, защото освен от прецизните им японски механизми точността им е осигурена и от допълнителни възможности, чрез които те оставят конкуренцията си далеч назад. Японският производител за пореден път потвърждава, че създава съвременни във всяко отношение продукти и че е отправил поглед в бъдещето, за да е готов да им предлага винаги най-доброто.
Последно обновена: Октомври 17, 2013