Clicky

Новите модели на Caiso Edifice

Публикувано от в Презентация на часовници на Септември 16, 2013 . .
Колекцията Edifice на Casio включва елегантни часовници, които биха били перфектно допълнение към стила на всеки мъж. Екипът на марката осъзнава, че тези продукти не служат само за отмерване на времето, но и да разнообразят своята визия. Това в пълна степен важи за хронографите от серията Edifice на Casio. Сред тях има както с метални верижки, така и с кожени каишки. Минералните им стъкла предпазват механизмите и са устойчиви на надраскване. Всички продукти от колекцията са водоустойчиви. Това допълнително е увеличено от завинтването на задния капак. Имат и фосфорни стрелки С производството на тези аналогови модели компанията доказва, че има възможности не само що се отнася до електронните часовници. Впечатлява разнообразието от модели в рамките на една серия. Те се отличават не само по вида на материалите от който са изработени, а и по формата на корпуса си – при някои е кръгла, а при други – правоъгълна. За да се придаде още по-луксозно излъчване на часовниците, то някои от тях са с PVD покритие.
Различни са и цветовете на циферблатите им. Цялото това разнообразие прави часовниците неустоими за клиентите на компанията. Те  притежават типичното за японските продукти високо качество и същевременно са подходящи за носене при всякакви поводи – както на работното място, така и при по-официални събития. Всеки от продуктите е с неповторима визия и би допаднал на клиенти с различни вкусове. Някои от тях са с по-спортна визия, а други – с по-елегантна. Пример за интересен спортен модел от тази колекция е EF-550PB-1AV. Той е с корпус от неръждаема стомана и с полимерна каишка. Водоустойчивостта му  10 бара и тя е подобрена допълнително от завинтването на коронката и на задния капак. Стрелките му са фосфорни. Часовникът разполага с типичната за такъв спортен часовник функция хронометър, както и с тахиметрична скала. Един от най-актуалните представители на серията е моделът EMA-100B-1A4VUEF. Той също е по-спортен, а каишката му е в приятен оранжев цвят. Разполага с екстри като устойчивост на магнитни вълни, термометър, хронометър, световно време, 5 аларми, таймер за обратно броене и автоматичен календар. Притежава възможност да изобразява информация за приливи и лунни фази.
С тези свои функции той се доближава до голяма степен до възможностите на Pro Trek моделите. Същевременно притежава типичния за часовниците Edifice  дизайн на аналоговите скали. Така в този часовник са съвместени по-спортни функции и интересна визия. Хронографът Edifice EFR-510L-1AV пък представя другата по-елегантна осанка на представителите на серията. Той е с кожена черна каишка, която е доста стилна и би паснала на всякакви тоалети. Цялостният облик на модела е  изтънчен и би допаднал на почитателите на по-класическите часовници. Всеки продукт от серията Edifice е достатъчно интересен, за да направи своя собственик забележим.
Последно обновена: Септември 16, 2013