Clicky

Pro Trek PRG260 – допълва екстремния дух на собственика си

Публикувано от в Презентация на часовници на Септември 10, 2013 . .
 Моделът Casio Pro Trek PRG260 е предназначен за по-екстремните личности и за почитателите на заниманията сред природата. Същевременно разполага с различни функции като Triple Sensor и Tough Solar Power. Той отразява стремежа на компанията да удовлетвори нуждите на клиентите, които търсят часовници, снабдени с всичко необходимо за впускане в някое приключение – независимо дали ще изкачват висока планина или ще навлязат в дълбоки води. Triple Sensor технологията на PRG260 включва три сензора – сензор за измерване на барометричното налягане и височината, термо сензор за мерене на температурата, както и сензор за посоката, отговарящ за точната работа на компаса. Така е създаден перфектният за използване в природата часовник. Този модел е и с функция за пестене на енергията.
Той се самоизключва, ако не е изложен на светлина за определен период от време. По този начин си спестява енергия. За да се оптимизира живота на соларната батерия, часовникът разполага и дори с опция за преценка на осветлението и това дали е нужно да се активира автоматичното електро-луминисцентно осветление, задействащо се с мърдане на китката. PRG260 комбинира също дигиталния компас със спортен LCD  дисплей, което подсигурява по-добра видимост, при разглеждане на отчетените стойности. Моделът е предназначен за използване по време на всякакви занимания на открито като колоездене, риболов, изкачване в планината. Изработен е от полимер, което му осигурява изключителна издръжливост при всякакви условия.
Същевременно часовникът е в черно и пасва на всякакъв цвят облекло. Въртящият се безел от неръждаема стомана позволява на потребителите да преминават от между гледане на часа и стойностите на компаса. Със своята водоустойчивост  от 20 бара, е перфектен за използване при всякакви условия и дори в по-влажна среда. Той не се плаши от вода и може да бъде използван и от плувци. Часовникът предоставя данни още за изгрева и залеза, има изцяло автоматично електро-луминисцентно осветление, 5 независими една от друга аларми, световно време , хронометър, таймер за обратно броене.  Часовникът е и доста лек и удобен за носене.
С него всеки  авантюрист може да бъде сигурен, че ще се ориентира правилно не само за часа, но и за много други неща, които са му полезни, когато е сред природата. Casio Pro Trek PRG260 е сигурният съветник на своя притежател който му казва коя е правилната посока, дали не е твърде хладно или горещо, на каква височина се е изкачил. Всичко това ще му е от полза, когато е сам сред природата. Най-сигурният приятел в такъв момент е този часовник, който би му  предоставил всичката необходима информация. Часовниците от серията Pro Trek  са отлични съветници на любителите на приключенията. Casio Pro Trek PRG260 също не прави изключение в това отношение.
Последно обновена: Септември 10, 2013