Clicky

Серията Baby-G - здравина и финес в един часовник

Публикувано от в Презентация на часовници на Септември 02, 2013 . .
Часовниците от  посветената на дамите серия  Baby-G  на Casio се отличават от други подобни спортни модели. Те са впечатляващо здрави, подобно на мъжките модели G-Shock,  и същевременно са в интересни за дамите цветове. Те могат да бъдат както в стилни и умерени тонова, така и в ярко розово, светло синьо, светло зелено, оранжево, ярко жълто, лилаво или други подобно нюанси. По-цветните варианти са подходящи за носене през летния сезон. Те със сигурност биха допълнили добре свежото настроение на своята притежателка.
Сред моделите има и такива със стилови акценти като сърца. Те перфектно подчертават женственото излъчване на дамата. Сред часовниците от серията има продукти с аналогови или с дигитални технологии. По този начин от  Casio са се погрижили да удовлетвори разнообразните изисквания на клиентките. Освен различни в цветово отношение моделите са и с различна форма на корпуса. Някои са с кръгла, а други с правоъгълна. Тъй като са с модерна визия, много от часовниците са харесвани от популярни личности. Други от тях пък са били рекламни лица на марката. Но часовниците от серията Baby-G  не очароват единствено с приятна външност.
Те  се отличават и с друго голямо свое предимство – имат висока степен на водоустойчивост. Изработени са от водоустойчиви материали. Това означава, че  плувците спокойно могат да не се разделят с тях, докато са в бадейна. По здравина продуктите от серията Baby-G  не отстъпват на мъжките часовници от серията G-Shock. По този показател те отвяват конкуренцията си назад. Часовниците от тази серия имат много полезни функции като автоматичен календар, световно време, хронометър, таймер за обратно броене, отделни една от друга аларми, електро-луминисцентно осветление.
Те са незаменима компания на дамите по време на техните тренировки. Представляват и интересен моден аксесоар, синхронизиран с актуалните модни тенденции, с който могат да се похвалят пред приятелките си. С тази своя серия Casio  доказва, че има какво да предложи на дамите в отговор на търсенето им на здрави часовници. Вниманието към тях е привлечено и от факта, че популярни хора от шоубизнеса са били техни рекламни лица. Така например, има специална серия модели Baby-G, посветена на поп певицата Кейша.  Певицата Риана също е носила модел от колекцията Baby-G. Вниманието на популярни лица към марката привлича вниманието и на други дами към нея. Те са очаровани от редицата възможности на часовниците. Съчетават мъжката здравина с женствеността, характерна за дамските продукти. Тази съвършена комбинация е неустоима за жените. Независимо на кой продукт от серията се спрат, то те със сигурност няма да останат разочаровани от него, защото ще си заслужава инвестираните в покупката му пари.
Последно обновена: Септември 02, 2013