Clicky

За Casio G-Shock няма ограничения

Публикувано от в Всичко свързано с Casio на Октомври 26, 2013 . .
Серията от дигитални часовници G-Shock на Casio  включва модели, които привличат вниманието на клиентите с многото си преимущества. Популярни са  това, че не се счупват при падане или потапяне във водата. Първите продукти с означение G-Shock са произведени в началото на 80-те години и след това бройката им постепенно се увеличава. Днес те разполагат с иновативни технологии като синхронизация с атомни часовници и соларна батерия Tough Solar. За изработката на много от най-новите модели в момента се използват различни първокласни материали. Екипът на компанията често обновява продуктовата си гама и с това привлича интереса на по-широк кръг клиенти. Спортните часовници на Casio са подходящи за хората с динамичен начин на живот. Те са много здрави и могат да устоят на екстремни условия. Каквото и да правите с G-Shock на ръката си, то той няма да Ви подведе, независимо какъв спорт практикувате.
Моделите с технология Atomic time keeping  могат да получават данни за сверяване на часа по няколко пъти на ден. Това със сигурност ще допадне на хората, за които спазването на точния час е от много съществено значение. Соларната батерия също е впечатляваща екстра, защото позволява зареждане на часовника от естествен източник на светлина. Това допринася за намаляването на разходите по подмяна на батерията и го прави много икономичен. Освен с тези иновативни технологии часовниците разполагат и с редица други практични функции  - хронометър, таймер за обратно броене, аларми, автоматичен календар. При такова богатство от възможности не е възможно да не бъдат удовлетворени потребностите на клиентите от мултифункционален модел. Той със сигурност ще направи живота им по-лесен и ще им осигури необходимия комфорт.
Големите цифри на дигиталните дисплеи изобразяват точно нужната информация за часа. Японските часовници се славят със своята прецизност по отношение на механизмите. Това със сигурност важи и за продуктите с марка Casio. Японският производител обаче не е забравил и почитателите на аналоговите часовници. Затова е направил също толкова здрави и пълни с функции модели, които да отмерват часа със стрелки. Те със сигурност ще допаднат на почитателите на аналоговите часовници. Същевременно визията е също толкова спортна, колкото и при дигиталните модели на Casio. За да бъде удовлетворението на клиентите пълно, японската компания предлага и модели, при които са съчетани двата вида технологии.
Те са още по практични и с интересна визия, тъй като са съчетани дигитален дисплей и стрелки. В желанието си да направи изключително здрави часовници екипът на Casio  е създал и модели G-Shock, които да се използват дори от авиатори. Можете да си представите за каква здравина става въпрос в този случай. Наскоро компанията пусна и модел, посветен на постиженията на успешния сноубордист Луи Вито. Този часовник издържа на екстремно ниски стойности и е подходящ и за любителите на зимните спортове. Който и от продуктите от серията G-Shock  да предпочетете, той ще бъде надежден партньор във Вашите ежедневни дейности или по време на спорт.
Последно обновена: Октомври 26, 2013