Clicky

Условия за ползване

ЦЕНИ
 
Публикуваните в сайта Casiomarket.bg цени са крайни с ДДС и включена доставка. Именно тази цената, написана под продукта, е тази, която ще  платите на куриера при приемане на закупения от Вас продукт.
 
 НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Закупените от сайта Casiomarket.bg продукти могат да бъдат предоставени някой от тези двата начина:
⇒ След получаването му сумата са дава на куриера;
⇒ С превеждане на парите в банката- плащането се осъществява чрез превод в банката на нашата фирмена сметка.
 
ГАРАНЦИЯ

 Часовниците, които се предлагат с гаранция, разполагат с нужните документи, съдържащи данни за периода и условията, свързани с нея. Тя не важи за часовниковите батерии защото те се слагат от производителя им, а не, докато се продават. Отнася се за батерии единствено, ако те са допълнително купени и монтирани от  Casiomarket.bg.
 
ДОСТАВКА 

 Доставката на часовници, закупени от casiomarket.bg, е БЕЗПЛАТНА за посетителите на магазина и това не се влияе от цената на закупената стока. Те ще  пристигнат на описания от Вас адрес чрез куриер на фирма Европът.
Периодът за доставка обичайна е в рамките на 1 до 3 дни. Времето за доставка зависи от това кога е получена поръчката, дали е наличен моделът. Когато възникнат причини, заради които доставката се забавя (заради липсата на наличност на продукти или нещо друго), наш служител ще Ви потърси за контакт по телефона или електронната поща за евентуално одобрение от Ваша страна на удължаване на  периода за доставка. Ако възникнат обстоятелства,  заради които доставката се забавя (неналичност на конкретен продукти или други подобни затруднения), наш служител ще контактува с Вас на предоставения телефон или  ще Ви прати E-mail за за допълнително изясняване и за  одобрение от Ваша страна, свързано с удължаване на срока на доставяне.

 УСЛОВИЯ, СЪГЛАСНО ЗЕТ (ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ)

Направената  поръчка от потребителя и приета от Здравко БГ ЕООД чрез онлайн системата на Casiomarket.bg e в сила под формата на споразумение за покупко-продажба от разстояние. Той се основава на отправената от нас оферта в сайта и нейното приемане  от Клиента  след натискане на бутона „Купи“ и попълването на необходимата информация за контактуване  и доставка.  Споразумението  се възприема като направено след натискане на бутона за потвърждаване на поръчката.
 
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Когато потребителите предоставят информация, нужна с цел изпълняване на поръчката или  във връзка с абонамент за бюлетин на сайта се употребяват само, за да се обслужат  поръчките или да се информират те за интересни промоции и игри, организирани от фирма Вип Тайм ЕООД.
Личната Ви информация се употребяват само за  това и не се предоставя на трети лица.
 
ОТКАЗ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР (ПОКУПКА) И ВРЪЩАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА СУМА

Клиентът в  период от 14 /четиринадесет/ дни от доставката може да се откаже от сключено споразумение и да върне заплатения продукт, без да заплаща неустойка, ако:

1. Осведоми фирма Здравко БГ ЕООД, че прекратява споразумението, като посочи банкова сметка, по която да му бъде върната сумата, заплатена за върнатия от него продукт. Това трябва да стане от самия клиент или от упълномощено от него  лице чрез заверено при нотариус пълномощно.
2.Протребителят трябва да върне продукта с гаранционната му  карта, в добър търговски вид, в оригиналната му опаковка.
   Парите, необходими за  транспорта, свързан с  връщането му се поемат изцяло от клиента.
  3. Ако клиентът използва от правата си дадено му от закона и е изпълнил описаните по-горе изисквания, Casiomarket.bg поема задължението да  възстанови, върне заплатената в банка сума  до 5 работни дни, след като стоката е върната.
  4.   При приемане  на поръчания от Вас продукт от куриера разгледайте стоката пред него, за да може да се използва застраховката, ако има проблем със стоките. Когато възникне затруднение с това как изглежда стоката или с транспортирането й, трябва да се свържете с куриера, за да Ви даде документ за повредена стока.
 
ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

Фирма Вип Тайм ЕООД има правата винаги да извършва промени, свързани с публикации, цени и услуги. Възможно е в сайта да има данни за услуги и стоки, които не се продават или не са налични в периода на покупката.
Ако направите поръчка на стока, която  в момента не е в наличност, наш служител ще потърси контакт с Вас, за да се доуточнят наличности и време за доставка.


- Комисия за защита на потребителите 
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
тел.: 02 / 980 25 24 
факс: 02 / 988 42 18 
гореща линия: 0700 111 22 
Уеб сайт: www.kzp.bg

За спорове, които не могат да бъдат решени, съвместно с онлайн магазин може да използвате сайта на Онлайн решаване на спорове.